Sign in to follow this  
Followers 0
EliGigi24

Need some help

7 posts in this topic

Hello all, im new to autoit, i just wonder how i can make this line work always:

If WinWaitActive("rdpbase - " & $server & " - Remote Desktop", "", 10) Then

even if there no winwaitactive..

i want it to do the rest of things...

Thank you.

Share this post


Link to post
Share on other sites



anyone?

Share this post


Link to post
Share on other sites

#3 ·  Posted (edited)

Hello all, im new to autoit, i just wonder how i can make this line work always:

Maybe you need to start with ready the forum rules and avoid bumping a thread within 20 minutes. Edited by Jos

Visit the SciTE4AutoIt3 Download page for the latest versions        Beta files                                                          Forum Rules
 
Live for the present,
Dream of the future,
Learn from the past.
  :)

Share this post


Link to post
Share on other sites

#4 ·  Posted (edited)

I don't know where you got the impression from that all posts are answered within an hour of posting. Be a little more grateful and respectful that those who post do so during their free time and on a voluntary basis.

If you had paid for premium support then this would be a different matter entirely, but you haven't and you can't.

In the 19 minutes that you spent waiting could have been put to good use reading the Help file, I suggest you do that first instead of telling people to write code for you and secondly your problem is very vague indeed.

Edited by guinness

_AdapterConnections()_AlwaysRun()_AppMon()_AppMonEx()_BinaryBin()_CheckMsgBox()_CmdLineRaw()_ContextMenu()_ConvertLHWebColor()/_ConvertSHWebColor()_DesktopDimensions()_DisplayPassword()_DotNet_Load()/_DotNet_Unload()_Fibonacci()_FileCompare()_FileCompareContents()_FileNameByHandle()_FilePrefix/SRE()_FindInFile()_GetBackgroundColor()/_SetBackgroundColor()_GetConrolID()_GetCtrlClass()_GetDirectoryFormat()_GetDriveMediaType()_GetFilename()/_GetFilenameExt()_GetHardwareID()_GetIP()_GetIP_Country()_GetOSLanguage()_GetSavedSource()_GetStringSize()_GetSystemPaths()_GetURLImage()_GIFImage()_GoogleWeather()_GUICtrlCreateGroup()_GUICtrlListBox_CreateArray()_GUICtrlListView_CreateArray()_GUICtrlListView_SaveCSV()_GUICtrlListView_SaveHTML()_GUICtrlListView_SaveTxt()_GUICtrlListView_SaveXML()_GUICtrlMenu_Recent()_GUICtrlMenu_SetItemImage()_GUICtrlTreeView_CreateArray()_GUIDisable()_GUIImageList_SetIconFromHandle()_GUIRegisterMsg()_GUISetIcon()_Icon_Clear()/_Icon_Set()_IdleTime()_InetGet()_InetGetGUI()_InetGetProgress()_IPDetails()_IsFileOlder()_IsGUID()_IsHex()_IsPalindrome()_IsRegKey()_IsStringRegExp()_IsSystemDrive()_IsUPX()_IsValidType()_IsWebColor()_Language()_Log()_MicrosoftInternetConnectivity()_MSDNDataType()_PathFull/GetRelative/Split()_PathSplitEx()_PrintFromArray()_ProgressSetMarquee()_ReDim()_RockPaperScissors()/_RockPaperScissorsLizardSpock()_ScrollingCredits_SelfDelete()_SelfRename()_SelfUpdate()_SendTo()_ShellAll()_ShellFile()_ShellFolder()_SingletonHWID()_SingletonPID()_Startup()_StringCompact()_StringIsValid()_StringRegExpMetaCharacters()_StringReplaceWholeWord()_StringStripChars()_Temperature()_TrialPeriod()_UKToUSDate()/_USToUKDate()_WinAPI_Create_CTL_CODE()_WinAPI_CreateGUID()_WMIDateStringToDate()/_DateToWMIDateString()Au3 script parsingAutoIt SearchAutoIt3 PortableAutoIt3WrapperToPragmaAutoItWinGetTitle()/AutoItWinSetTitle()CodingDirToHTML5FileInstallrFileReadLastChars()GeoIP databaseGUI - Only Close ButtonGUI ExamplesGUICtrlDeleteImage()GUICtrlGetBkColor()GUICtrlGetStyle()GUIEventsGUIGetBkColor()Int_Parse() & Int_TryParse()IsISBN()LockFile()Mapping CtrlIDsOOP in AutoItParseHeadersToSciTE()PasswordValidPasteBinPosts Per DayPreExpandProtect GlobalsQueue()Resource UpdateResourcesExSciTE JumpSettings INISHELLHOOKShunting-YardSignature CreatorStack()Stopwatch()StringAddLF()/StringStripLF()StringEOLToCRLF()VSCROLLWM_COPYDATAMore Examples...

Updated: 04/09/2015

Share this post


Link to post
Share on other sites

i tired its not working:

If WinWaitActive("rdpbase - " & $server & " - Remote Desktop", "", 10) Then

; Send Username And Password

Send("!u")

sleep(200)

thats the lines i have

Share this post


Link to post
Share on other sites

Doubt if this will ever work for an RDP session.

Check with au3info on the information that is available to autoit3.


Visit the SciTE4AutoIt3 Download page for the latest versions        Beta files                                                          Forum Rules
 
Live for the present,
Dream of the future,
Learn from the past.
  :)

Share this post


Link to post
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!


Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.


Sign In Now
Sign in to follow this  
Followers 0