Sign in to follow this  
Followers 0
Eugenii

_Singletion is not working

7 posts in this topic

#1 ·  Posted (edited)

Hello!

Does anyone has an idea why it doesn't work? I can run many instances of .exe or .au3 (e.g. three .exe or two .au3, not only one .exe and one .au3).

Thanks.

3.3.8.1

Win7 x64 HomePro SP1

post-77500-0-68629500-1361069103_thumb.j

Edited by Eugenii

Share this post


Link to post
Share on other sites



It worked for me.


_AdapterConnections()_AlwaysRun()_AppMon()_AppMonEx()_BinaryBin()_CheckMsgBox()_CmdLineRaw()_ContextMenu()_ConvertLHWebColor()/_ConvertSHWebColor()_DesktopDimensions()_DisplayPassword()_DotNet_Load()/_DotNet_Unload()_Fibonacci()_FileCompare()_FileCompareContents()_FileNameByHandle()_FilePrefix/SRE()_FindInFile()_GetBackgroundColor()/_SetBackgroundColor()_GetConrolID()_GetCtrlClass()_GetDirectoryFormat()_GetDriveMediaType()_GetFilename()/_GetFilenameExt()_GetHardwareID()_GetIP()_GetIP_Country()_GetOSLanguage()_GetSavedSource()_GetStringSize()_GetSystemPaths()_GetURLImage()_GIFImage()_GoogleWeather()_GUICtrlCreateGroup()_GUICtrlListBox_CreateArray()_GUICtrlListView_CreateArray()_GUICtrlListView_SaveCSV()_GUICtrlListView_SaveHTML()_GUICtrlListView_SaveTxt()_GUICtrlListView_SaveXML()_GUICtrlMenu_Recent()_GUICtrlMenu_SetItemImage()_GUICtrlTreeView_CreateArray()_GUIDisable()_GUIImageList_SetIconFromHandle()_GUIRegisterMsg()_GUISetIcon()_Icon_Clear()/_Icon_Set()_IdleTime()_InetGet()_InetGetGUI()_InetGetProgress()_IPDetails()_IsFileOlder()_IsGUID()_IsHex()_IsPalindrome()_IsRegKey()_IsStringRegExp()_IsSystemDrive()_IsUPX()_IsValidType()_IsWebColor()_Language()_Log()_MicrosoftInternetConnectivity()_MSDNDataType()_PathFull/GetRelative/Split()_PathSplitEx()_PrintFromArray()_ProgressSetMarquee()_ReDim()_RockPaperScissors()/_RockPaperScissorsLizardSpock()_ScrollingCredits_SelfDelete()_SelfRename()_SelfUpdate()_SendTo()_ShellAll()_ShellFile()_ShellFolder()_SingletonHWID()_SingletonPID()_Startup()_StringCompact()_StringIsValid()_StringRegExpMetaCharacters()_StringReplaceWholeWord()_StringStripChars()_Temperature()_TrialPeriod()_UKToUSDate()/_USToUKDate()_WinAPI_Create_CTL_CODE()_WinAPI_CreateGUID()_WMIDateStringToDate()/_DateToWMIDateString()Au3 script parsingAutoIt SearchAutoIt3 PortableAutoIt3WrapperToPragmaAutoItWinGetTitle()/AutoItWinSetTitle()CodingDirToHTML5FileInstallrFileReadLastChars()GeoIP databaseGUI - Only Close ButtonGUI ExamplesGUICtrlDeleteImage()GUICtrlGetBkColor()GUICtrlGetStyle()GUIEventsGUIGetBkColor()Int_Parse() & Int_TryParse()IsISBN()LockFile()Mapping CtrlIDsOOP in AutoItParseHeadersToSciTE()PasswordValidPasteBinPosts Per DayPreExpandProtect GlobalsQueue()Resource UpdateResourcesExSciTE JumpSettings INISHELLHOOKShunting-YardSignature CreatorStack()Stopwatch()StringAddLF()/StringStripLF()StringEOLToCRLF()VSCROLLWM_COPYDATAMore Examples...

Updated: 04/09/2015

Share this post


Link to post
Share on other sites

I've noticed this recently as well. It was working fine for quite some time, I'm sure. But I happened to accidentally run a script that was already running just about two weeks ago and two instances began to run. I did it again, and then had three instances. This caused some issues later.

:(

Share this post


Link to post
Share on other sites

#4 ·  Posted (edited)

Perhaps restarting the machine might help? Or look in my signature for _Singleton.

Edited by guinness

_AdapterConnections()_AlwaysRun()_AppMon()_AppMonEx()_BinaryBin()_CheckMsgBox()_CmdLineRaw()_ContextMenu()_ConvertLHWebColor()/_ConvertSHWebColor()_DesktopDimensions()_DisplayPassword()_DotNet_Load()/_DotNet_Unload()_Fibonacci()_FileCompare()_FileCompareContents()_FileNameByHandle()_FilePrefix/SRE()_FindInFile()_GetBackgroundColor()/_SetBackgroundColor()_GetConrolID()_GetCtrlClass()_GetDirectoryFormat()_GetDriveMediaType()_GetFilename()/_GetFilenameExt()_GetHardwareID()_GetIP()_GetIP_Country()_GetOSLanguage()_GetSavedSource()_GetStringSize()_GetSystemPaths()_GetURLImage()_GIFImage()_GoogleWeather()_GUICtrlCreateGroup()_GUICtrlListBox_CreateArray()_GUICtrlListView_CreateArray()_GUICtrlListView_SaveCSV()_GUICtrlListView_SaveHTML()_GUICtrlListView_SaveTxt()_GUICtrlListView_SaveXML()_GUICtrlMenu_Recent()_GUICtrlMenu_SetItemImage()_GUICtrlTreeView_CreateArray()_GUIDisable()_GUIImageList_SetIconFromHandle()_GUIRegisterMsg()_GUISetIcon()_Icon_Clear()/_Icon_Set()_IdleTime()_InetGet()_InetGetGUI()_InetGetProgress()_IPDetails()_IsFileOlder()_IsGUID()_IsHex()_IsPalindrome()_IsRegKey()_IsStringRegExp()_IsSystemDrive()_IsUPX()_IsValidType()_IsWebColor()_Language()_Log()_MicrosoftInternetConnectivity()_MSDNDataType()_PathFull/GetRelative/Split()_PathSplitEx()_PrintFromArray()_ProgressSetMarquee()_ReDim()_RockPaperScissors()/_RockPaperScissorsLizardSpock()_ScrollingCredits_SelfDelete()_SelfRename()_SelfUpdate()_SendTo()_ShellAll()_ShellFile()_ShellFolder()_SingletonHWID()_SingletonPID()_Startup()_StringCompact()_StringIsValid()_StringRegExpMetaCharacters()_StringReplaceWholeWord()_StringStripChars()_Temperature()_TrialPeriod()_UKToUSDate()/_USToUKDate()_WinAPI_Create_CTL_CODE()_WinAPI_CreateGUID()_WMIDateStringToDate()/_DateToWMIDateString()Au3 script parsingAutoIt SearchAutoIt3 PortableAutoIt3WrapperToPragmaAutoItWinGetTitle()/AutoItWinSetTitle()CodingDirToHTML5FileInstallrFileReadLastChars()GeoIP databaseGUI - Only Close ButtonGUI ExamplesGUICtrlDeleteImage()GUICtrlGetBkColor()GUICtrlGetStyle()GUIEventsGUIGetBkColor()Int_Parse() & Int_TryParse()IsISBN()LockFile()Mapping CtrlIDsOOP in AutoItParseHeadersToSciTE()PasswordValidPasteBinPosts Per DayPreExpandProtect GlobalsQueue()Resource UpdateResourcesExSciTE JumpSettings INISHELLHOOKShunting-YardSignature CreatorStack()Stopwatch()StringAddLF()/StringStripLF()StringEOLToCRLF()VSCROLLWM_COPYDATAMore Examples...

Updated: 04/09/2015

Share this post


Link to post
Share on other sites

#5 ·  Posted (edited)

It worked for me.

Does your advapi32.dll has 6.1.7601.17514 version and kernel32.dll has version 6.1.7601.18015 ? Could OS lang affect this?

Windows restart doesn't help.

_SingletonHWID() needs for APIConstants.au3 and WinAPIEx.au3 . And I think it will take even more time than _SingletonPID() takes.

However _SingletonPID() seems to work fine, except of an about 1 sec delay. Maybe it will be even better than native _Singleton.

But I happened to accidentally run a script that was already running just about two weeks ago and two instances began to run.

Maybe it occured after latest windows update? Edited by Eugenii

Share this post


Link to post
Share on other sites

My system is fine thanks.


_AdapterConnections()_AlwaysRun()_AppMon()_AppMonEx()_BinaryBin()_CheckMsgBox()_CmdLineRaw()_ContextMenu()_ConvertLHWebColor()/_ConvertSHWebColor()_DesktopDimensions()_DisplayPassword()_DotNet_Load()/_DotNet_Unload()_Fibonacci()_FileCompare()_FileCompareContents()_FileNameByHandle()_FilePrefix/SRE()_FindInFile()_GetBackgroundColor()/_SetBackgroundColor()_GetConrolID()_GetCtrlClass()_GetDirectoryFormat()_GetDriveMediaType()_GetFilename()/_GetFilenameExt()_GetHardwareID()_GetIP()_GetIP_Country()_GetOSLanguage()_GetSavedSource()_GetStringSize()_GetSystemPaths()_GetURLImage()_GIFImage()_GoogleWeather()_GUICtrlCreateGroup()_GUICtrlListBox_CreateArray()_GUICtrlListView_CreateArray()_GUICtrlListView_SaveCSV()_GUICtrlListView_SaveHTML()_GUICtrlListView_SaveTxt()_GUICtrlListView_SaveXML()_GUICtrlMenu_Recent()_GUICtrlMenu_SetItemImage()_GUICtrlTreeView_CreateArray()_GUIDisable()_GUIImageList_SetIconFromHandle()_GUIRegisterMsg()_GUISetIcon()_Icon_Clear()/_Icon_Set()_IdleTime()_InetGet()_InetGetGUI()_InetGetProgress()_IPDetails()_IsFileOlder()_IsGUID()_IsHex()_IsPalindrome()_IsRegKey()_IsStringRegExp()_IsSystemDrive()_IsUPX()_IsValidType()_IsWebColor()_Language()_Log()_MicrosoftInternetConnectivity()_MSDNDataType()_PathFull/GetRelative/Split()_PathSplitEx()_PrintFromArray()_ProgressSetMarquee()_ReDim()_RockPaperScissors()/_RockPaperScissorsLizardSpock()_ScrollingCredits_SelfDelete()_SelfRename()_SelfUpdate()_SendTo()_ShellAll()_ShellFile()_ShellFolder()_SingletonHWID()_SingletonPID()_Startup()_StringCompact()_StringIsValid()_StringRegExpMetaCharacters()_StringReplaceWholeWord()_StringStripChars()_Temperature()_TrialPeriod()_UKToUSDate()/_USToUKDate()_WinAPI_Create_CTL_CODE()_WinAPI_CreateGUID()_WMIDateStringToDate()/_DateToWMIDateString()Au3 script parsingAutoIt SearchAutoIt3 PortableAutoIt3WrapperToPragmaAutoItWinGetTitle()/AutoItWinSetTitle()CodingDirToHTML5FileInstallrFileReadLastChars()GeoIP databaseGUI - Only Close ButtonGUI ExamplesGUICtrlDeleteImage()GUICtrlGetBkColor()GUICtrlGetStyle()GUIEventsGUIGetBkColor()Int_Parse() & Int_TryParse()IsISBN()LockFile()Mapping CtrlIDsOOP in AutoItParseHeadersToSciTE()PasswordValidPasteBinPosts Per DayPreExpandProtect GlobalsQueue()Resource UpdateResourcesExSciTE JumpSettings INISHELLHOOKShunting-YardSignature CreatorStack()Stopwatch()StringAddLF()/StringStripLF()StringEOLToCRLF()VSCROLLWM_COPYDATAMore Examples...

Updated: 04/09/2015

Share this post


Link to post
Share on other sites

Maybe it occured after latest windows update?

That is what I was thinking. The same script was fine for as long as I can remember. It is odd that just one day _Singleton wasn't working anymore. I'll have to create test script just using _Singleton. Maybe there is something I'm not seeing in my original.

Thanks.

Share this post


Link to post
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!


Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.


Sign In Now
Sign in to follow this  
Followers 0