Jump to content
Sign in to follow this  
Luc401

Subscript used with non-Array variable

Recommended Posts

Luc401

Had a bad start with my first post but i am here again.So i want to use image search and have download and set up the scripts in the right folder.Every time i try to run my program i get this

error.A:\image\ImageSearch.au3 (44) : ==> Subscript used with non-Array variable.:
if $result[0]="0" then return 0
if $result^ ERROR
 
not a clue why tho.
 
If any one has any fix to this id really like to hear it.Ive also tried running it as a x86
 
Heres my code
 
#include <ImageSearch.au3>

HotKeySet("p", "checkForImage")

global $y = 0, $x = 0

Func checkForImage()
Local $search = _ImageSearch('pic.bmp', 0, $x, $y, 0)
If $search = 1 Then
MouseMove($x, $y, 10)
EndIf
EndFunc

while 1
sleep(200)
WEnd

 

Share this post


Link to post
Share on other sites
water

As this seems to happen in ImageSearch I can only guess that you pass invalid aprameters to the function.


My UDFs and Tutorials:

Spoiler

UDFs:
Active Directory (NEW 2018-12-03 - Version 1.4.11.0) - Download - General Help & Support - Example Scripts - Wiki
OutlookEX (2018-10-31 - Version 1.3.4.1) - Download - General Help & Support - Example Scripts - Wiki
ExcelChart (2017-07-21 - Version 0.4.0.1) - Download - General Help & Support - Example Scripts
PowerPoint (2017-06-06 - Version 0.0.5.0) - Download - General Help & Support
Excel - Example Scripts - Wiki
Word - Wiki
 
Tutorials:

ADO - Wiki

 

Share this post


Link to post
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
Sign in to follow this  

×