Jump to content
Sign in to follow this  
Loken

Can't find Base Pointer

Recommended Posts

I am searched in CE Forum and Google but i could not find any solution.I am waiting your helps.

EAX=0002D3C0

EBX=00000001

ECX=085D0000

EDX=138EF288

ESI=000000C0

EDI=138EF000

EBP=00000007

ESP=0053EA0C

EIP=684F29C5

Probable base pointer =085D0000

684F29BD - add eax,eax

684F29BF - add eax,eax

684F29C1 - cmp [ecx+eax+04],ebx

684F29C5 - jna NPSWF32_11_2_202_233.dll+4229A4

684F29C7 - mov edx,[esp+14]

Problem was :

[ecx+eax+04] which is my offset ?

and is this last pointer ?

If this is the last pointer , why it isn't green ?

Thanks to AutoIT Forum. Sorry for my bad expression.

Edited by Loken

Share this post


Link to post
Share on other sites

And how is this related to AutoIt?


My UDFs and Tutorials:

Spoiler

UDFs:
Active Directory (NEW 2020-10-10 - Version 1.5.2.1) - Download - General Help & Support - Example Scripts - Wiki
OutlookEX (NEW 2020-06-30 - Version 1.6.2.0) - Download - General Help & Support - Example Scripts - Wiki
OutlookEX_GUI (NEW 2020-06-27 - Version 1.3.2.0) - Download
Outlook Tools (2019-07-22 - Version 0.6.0.0) - Download - General Help & Support - Wiki
ExcelChart (2017-07-21 - Version 0.4.0.1) - Download - General Help & Support - Example Scripts
PowerPoint (2017-06-06 - Version 0.0.5.0) - Download - General Help & Support
Excel - Example Scripts - Wiki
Word - Wiki
Task Scheduler (2019-12-03 - Version 1.5.1.0) - Download - General Help & Support - Wiki

Tutorials:
ADO - Wiki, WebDriver - Wiki

 

Share this post


Link to post
Share on other sites

i won't receive much support in CE forum too.I know this is not related with AutoIT but i ll use use AutoIT for reading pointer.

Share this post


Link to post
Share on other sites
Guest
This topic is now closed to further replies.
Sign in to follow this  

  • Recently Browsing   0 members

    No registered users viewing this page.

  • Similar Content

    • By DirtyJohny
      Hi everyone.Need rewrite this function how in еxample.
      Original:
      #RequireAdmin #NoTrayIcon Opt("MustDeclareVars",1) Func _a() Local $sls=ObjGet("winmgmts:{impersonationLevel=impersonate," _ &"authenticationLevel=Pkt}!\\"& _ @ComputerName&'\root\wmi'),$lss=$sls.ExecQuery _ ('SELECT * FROM WmiMonitorID'), _ $lll,$sll,$sss="",$lsl,$lls,$i,$z For $z In $lss $lsl=$z.UserFriendlyName For $i=0 To Ubound($lsl)-1 if ($lsl[$i]) Then $lll&=Chr($lsl[$i]) Next $lls=$z.SerialNumberID For $i=0 To Ubound($lls)-1 if ($lls[$i]) Then $sll&=Chr($lls[$i]) Next $sss&="Model"&@TAB&@TAB&": "&$lll&@CR&"Serial Number"&@TAB&": "&$sll&@CR&@CR $lll="" $sll="" Next MsgBox(262144,'Monitors '&$lss.Count,$sss&" "&@CR) $lss=Null $sls=Null EndFunc _a() Example:
      Func _InfoPC() Local $ObjService = ObjGet('winmgmts:{impersonationLevel = impersonate}!\\' & @ComputerName & '\root\cimv2') Local $ObjMB = $ObjService.ExecQuery('SELECT * FROM Win32_BaseBoard', 'WQL', 0x30) If IsObj($ObjService) Then For $objItemMB In $ObjMB $sInfo &= @TAB & 'Motherboard: ...... ' & $objItemMB.Product & @CRLF I'm beginner in this sphere and need  you all speak easy and simply because i'm Russian.Thanks)
    • By Deshanur
      Am trying to automate injecting credential on the login form for all kind of Web application for IE. I know how to identify the form name by viewing the source code and using the method - _IEFormGetObjByName($ie, $form_Name).
      I would like to know how to identify or get the form object for the web app where there is no form name tag for example below, for the is I have used - _IEFormGetCollection($ie, 0) to get the form object.
      My Question is does it work for all kind of application "_IEFormGetCollection($ie, 0)" how to identify Index value? is it always 0? is there any better solution?
      The final solution am looking for is find out form object, get the username, password field and inject credential and submit the form.
      How to find out index value? for the forms which does not have form name field.
      $login_form = _IEFormGetCollection($ie, 0) $email_field = _IEFormElementGetObjByName($login_form, $form_UserName) $pass_field = _IEFormElementGetObjByName($login_form, $form_password) $login_button = _IEFormElementGetObjByName($login_form, $form_submitbutton) _IEFormElementSetValue($email_field, $CmdLine[2]) _IEFormElementSetValue($pass_field, $CmdLine[3]) ControlSend($hwnd, "", "[CLASS:Internet Explorer_Server; INSTANCE:1]","{Enter}") OR This works fine if the form has form name. $login_form = _IEFormGetObjByName($ie, $form_Name) $email_field = _IEFormElementGetObjByName($login_form, $form_UserName) $pass_field = _IEFormElementGetObjByName($login_form, $form_password) $login_button = _IEFormElementGetObjByName($login_form, $form_submitbutton) _IEFormElementSetValue($email_field, $CmdLine[2]) _IEFormElementSetValue($pass_field, $CmdLine[3]) ControlSend($hwnd, "", "[CLASS:Internet Explorer_Server; INSTANCE:1]","{Enter}")
    • By JuanFelipe
      Hello guys!
      I have a problem with a script, in the past I made a program and it worked perfect, I recently used it again and it already stands still in one step, the problem is a Javascript event that changed but now I cannot execute it.
       
      <td colspan="2" align="center"><input type="button" id="Buscar" name="Buscar" value="Buscar" onclick="javascript:enviarForma(document.obtenercasosPersonaPorDocumento,'0');" class="boton"></td>  
      Previously I used this code and it worked, but now it does nothing
      $botonconsulta = _IEGetObjByName($oIE,"Buscar") _IEAction($botonconsulta, 'click') _IELoadWait($oIE)  
      Now I have tried the following codes but none works.
       
      ;==================== 1 _IEHeadInsertEventScript($oIE, "document", "onclick", "javascript:enviarForma(document.obtenercasosPersonaPorDocumento,'0');") ControlClick("SUPER CELAC", "", "[CLASS:Internet Explorer_Server; INSTANCE:1]") _IELoadWait($oIE) ;==================== 2 $forma = $oIE.document.obtenercasosPersonaPorDocumento $oIE.Navigate("JavaScript:enviarForma("&$forma&",""0"");") _IELoadWait($oIE) ;==================== 3 $boton = _IEGetObjById($oIE, "Buscar") $boton.document.parentwindow.execScript("enviarForma(document.obtenercasosPersonaPorDocumento,'0');", "javascript") I hope you can guide me, because I think the error is in the parameters that the javascript function receives but I don't know how to send it, here I leave the first part of the JavaScript function.
      function enviarForma(frm,tipoForma){ var bExisteDatoConsulta = false; var bError=true; var mensajeError=""; switch (tipoForma) { //--Forma documento case "0": if (validar_campo_no_vacio_no_print(frm.numeroDocumento)) { if (!isNum(frm.numeroDocumento.value)) { bError = false; mensajeError += "El número de documento debe ser un valor numérico\n"; } bExisteDatoConsulta = true; } else { mensajeError += "Debe digitar un número de documento\n"; } break;  Thanks!
    • By Gowrisankar
      Dear members of the forum,
      I'm working on a project in which I have to use Image recognition technique. 
      Due to client restrictions, I couldn't use AutoIt for this project. 
      Is there a way to use this DLL "ImageSearchDLL.dll" (which is used to do image recognition steps in AutoIt) in VB.Net to achieve the same result? 
      I have used this DLL few years before and got good results. If there is a latest version of this DLL and if you can share it, that will be helpful too.
      Any guidance is deeply appreciated.
×
×
  • Create New...