Jump to content
Sign in to follow this  
Havoc

Problem with Firefox

Recommended Posts

Havoc

Hello, I have problem with firefox loading page. I installed mozrepl 1.1, my firefox version is 9.0.1. So I using this script:

#include <FF.au3>
_FFStart("http://www.google.com")

And i got 2 loading pages 1 is 4242 other is google, so how fix only loading 1 page?

Share this post


Link to post
Share on other sites
water

It's a bug. Search the forum for 4242 and you'll find a solution.


My UDFs and Tutorials:

Spoiler

UDFs:
Active Directory (NEW 2018-10-19 - Version 1.4.10.0) - Download - General Help & Support - Example Scripts - Wiki
OutlookEX (2018-09-01 - Version 1.3.4.0) - Download - General Help & Support - Example Scripts - Wiki
ExcelChart (2017-07-21 - Version 0.4.0.1) - Download - General Help & Support - Example Scripts
PowerPoint (2017-06-06 - Version 0.0.5.0) - Download - General Help & Support
Excel - Example Scripts - Wiki
Word - Wiki
 
Tutorials:

ADO - Wiki

 

Share this post


Link to post
Share on other sites
Havoc

I searched and tryed but is same problem..

Share this post


Link to post
Share on other sites
water

The bug fix you found is one?


My UDFs and Tutorials:

Spoiler

UDFs:
Active Directory (NEW 2018-10-19 - Version 1.4.10.0) - Download - General Help & Support - Example Scripts - Wiki
OutlookEX (2018-09-01 - Version 1.3.4.0) - Download - General Help & Support - Example Scripts - Wiki
ExcelChart (2017-07-21 - Version 0.4.0.1) - Download - General Help & Support - Example Scripts
PowerPoint (2017-06-06 - Version 0.0.5.0) - Download - General Help & Support
Excel - Example Scripts - Wiki
Word - Wiki
 
Tutorials:

ADO - Wiki

 

Share this post


Link to post
Share on other sites
Havoc

Yes I tryed this one.. But is same problem.

Edited by Havoc

Share this post


Link to post
Share on other sites
water

Sorry, then I have run out of ideas -_-


My UDFs and Tutorials:

Spoiler

UDFs:
Active Directory (NEW 2018-10-19 - Version 1.4.10.0) - Download - General Help & Support - Example Scripts - Wiki
OutlookEX (2018-09-01 - Version 1.3.4.0) - Download - General Help & Support - Example Scripts - Wiki
ExcelChart (2017-07-21 - Version 0.4.0.1) - Download - General Help & Support - Example Scripts
PowerPoint (2017-06-06 - Version 0.0.5.0) - Download - General Help & Support
Excel - Example Scripts - Wiki
Word - Wiki
 
Tutorials:

ADO - Wiki

 

Share this post


Link to post
Share on other sites
water

I've searched the german forum and the solution I posted above seemed to have solved the problem of the user.


My UDFs and Tutorials:

Spoiler

UDFs:
Active Directory (NEW 2018-10-19 - Version 1.4.10.0) - Download - General Help & Support - Example Scripts - Wiki
OutlookEX (2018-09-01 - Version 1.3.4.0) - Download - General Help & Support - Example Scripts - Wiki
ExcelChart (2017-07-21 - Version 0.4.0.1) - Download - General Help & Support - Example Scripts
PowerPoint (2017-06-06 - Version 0.0.5.0) - Download - General Help & Support
Excel - Example Scripts - Wiki
Word - Wiki
 
Tutorials:

ADO - Wiki

 

Share this post


Link to post
Share on other sites
Havoc

I included this code:

Local $sCommand = StringFormat('"%s" %s %s %s "-repl %i %s"', $sFFExe, $sNewWin, $sURL, $sNoRemote, $iPort, $sProfile)

in FF.au3, now i don't get 4242 next page, but then page is loaded my script does not perform any action.

My script runing long time i got this error:

Posted Image

Edited by Havoc

Share this post


Link to post
Share on other sites
water

Looks like the FF.UDF is not maintained any longer. User stilgar has been offline since June 2011 :(


My UDFs and Tutorials:

Spoiler

UDFs:
Active Directory (NEW 2018-10-19 - Version 1.4.10.0) - Download - General Help & Support - Example Scripts - Wiki
OutlookEX (2018-09-01 - Version 1.3.4.0) - Download - General Help & Support - Example Scripts - Wiki
ExcelChart (2017-07-21 - Version 0.4.0.1) - Download - General Help & Support - Example Scripts
PowerPoint (2017-06-06 - Version 0.0.5.0) - Download - General Help & Support
Excel - Example Scripts - Wiki
Word - Wiki
 
Tutorials:

ADO - Wiki

 

Share this post


Link to post
Share on other sites
Havoc

So what to do? :|

Share this post


Link to post
Share on other sites
water

Just to be sure: You have installed the MozRepl addon?


My UDFs and Tutorials:

Spoiler

UDFs:
Active Directory (NEW 2018-10-19 - Version 1.4.10.0) - Download - General Help & Support - Example Scripts - Wiki
OutlookEX (2018-09-01 - Version 1.3.4.0) - Download - General Help & Support - Example Scripts - Wiki
ExcelChart (2017-07-21 - Version 0.4.0.1) - Download - General Help & Support - Example Scripts
PowerPoint (2017-06-06 - Version 0.0.5.0) - Download - General Help & Support
Excel - Example Scripts - Wiki
Word - Wiki
 
Tutorials:

ADO - Wiki

 

Share this post


Link to post
Share on other sites
water

Another idea: You could try the latest beta version of the UDF.


My UDFs and Tutorials:

Spoiler

UDFs:
Active Directory (NEW 2018-10-19 - Version 1.4.10.0) - Download - General Help & Support - Example Scripts - Wiki
OutlookEX (2018-09-01 - Version 1.3.4.0) - Download - General Help & Support - Example Scripts - Wiki
ExcelChart (2017-07-21 - Version 0.4.0.1) - Download - General Help & Support - Example Scripts
PowerPoint (2017-06-06 - Version 0.0.5.0) - Download - General Help & Support
Excel - Example Scripts - Wiki
Word - Wiki
 
Tutorials:

ADO - Wiki

 

Share this post


Link to post
Share on other sites
Havoc

Yes I installed MozRepl addon. Tryed the lastest version UDF. I think maybe my script is not probably good.

I need script who is waiting when page is loaded then performs process

Edited by Havoc

Share this post


Link to post
Share on other sites
water

I've seen multiple threads on the English and German forum discribing that the UDF opens the needed URL plus 4242.COM.

So it seems to be bug in the UDF.


My UDFs and Tutorials:

Spoiler

UDFs:
Active Directory (NEW 2018-10-19 - Version 1.4.10.0) - Download - General Help & Support - Example Scripts - Wiki
OutlookEX (2018-09-01 - Version 1.3.4.0) - Download - General Help & Support - Example Scripts - Wiki
ExcelChart (2017-07-21 - Version 0.4.0.1) - Download - General Help & Support - Example Scripts
PowerPoint (2017-06-06 - Version 0.0.5.0) - Download - General Help & Support
Excel - Example Scripts - Wiki
Word - Wiki
 
Tutorials:

ADO - Wiki

 

Share this post


Link to post
Share on other sites
Havoc

I don't know what need do now, how fix this problem..

Share this post


Link to post
Share on other sites
Havoc

I fixed! What need to do just go on firefox MozRepl - > Activate on startup and it's work fine :)

Thanks water for help!

Edited by Havoc

Share this post


Link to post
Share on other sites
water

So it is simply a configuration problem with the MozRepl addon? Did you have to change the Firefox UDF (the single line you posted in post #8) too?

So this thread can be used asa reference for future users.


My UDFs and Tutorials:

Spoiler

UDFs:
Active Directory (NEW 2018-10-19 - Version 1.4.10.0) - Download - General Help & Support - Example Scripts - Wiki
OutlookEX (2018-09-01 - Version 1.3.4.0) - Download - General Help & Support - Example Scripts - Wiki
ExcelChart (2017-07-21 - Version 0.4.0.1) - Download - General Help & Support - Example Scripts
PowerPoint (2017-06-06 - Version 0.0.5.0) - Download - General Help & Support
Excel - Example Scripts - Wiki
Word - Wiki
 
Tutorials:

ADO - Wiki

 

Share this post


Link to post
Share on other sites
Havoc

Just configuration problem with MozRepl need make Activate on startup then is work's fine :)

Share this post


Link to post
Share on other sites
water

Thanks for the feedback!


My UDFs and Tutorials:

Spoiler

UDFs:
Active Directory (NEW 2018-10-19 - Version 1.4.10.0) - Download - General Help & Support - Example Scripts - Wiki
OutlookEX (2018-09-01 - Version 1.3.4.0) - Download - General Help & Support - Example Scripts - Wiki
ExcelChart (2017-07-21 - Version 0.4.0.1) - Download - General Help & Support - Example Scripts
PowerPoint (2017-06-06 - Version 0.0.5.0) - Download - General Help & Support
Excel - Example Scripts - Wiki
Word - Wiki
 
Tutorials:

ADO - Wiki

 

Share this post


Link to post
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
Sign in to follow this  

×