Chimaera

WIndows upgraded to WIn 10 showing @OSVersion incorrectly

29 posts in this topic

Just been doing some testing at work on the Windows 10 display laptops upgraded from Win 8.1 as i was searching for a way to trigger the windows updte section from our gui that we use.

Since 10 arrived using 

ShellExecuteWait('wuapp.exe')

doesnt work as they have altered windows updates internally

So i came up with this which works from Run

ms-settings:windowsupdate

So i amended my script like so

Case $T2WinUpdatesButton
                If $OS = 'V-' Then
                    ShellExecuteWait('wuauclt.exe') ; XP WinUpdates
                    Sleep(20)
                Else
                    If @OSVersion = 'WIN_10' Then
                        Run('ms-settings:windowsupdate') ; Windows 10
                    Else
                        ShellExecuteWait('wuapp.exe') ; Vista up to 8.1
                        Sleep(20)
                    EndIf
                EndIf
                
                
Func _OsDetect()
    Local $OS = 'V+'
    If @OSVersion = 'WIN_2000' Or @OSVersion = 'WIN_2003' Or @OSVersion = 'WIN_XP' Or @OSVersion = 'WIN_XPe' Then
        $OS = 'V-'
    EndIf
;~ ConsoleWrite($OS & @CRLF)
    Return $OS
EndFunc   ;==>_OsDetect

Except it doesnt work so i did some digging around and discovered that the @OSVersion for a windows 10 upgraded machine is still WIN_81 not WIN_10 as it should be.

Any suggestions on how to get this working?

Share this post


Link to post
Share on other sites



Try using @OSBuild instead of @OSVersion

Case $T2WinUpdatesButton
                If $OS = 'V-' Then
                    ShellExecuteWait('wuauclt.exe') ; XP WinUpdates
                    Sleep(20)
                Else
                    If Case $T2WinUpdatesButton
                If $OS = 'V-' Then
                    ShellExecuteWait('wuauclt.exe') ; XP WinUpdates
                    Sleep(20)
                Else
                    If @OSBuild >= 1234 Then
                        Run('ms-settings:windowsupdate') ; Windows 10
                    Else
                        ShellExecuteWait('wuapp.exe') ; Vista up to 8.1
                        Sleep(20)
                    EndIf
                EndIf
                
                
Func _OsDetect()
    Local $OS = 'V+'
    If @OSVersion = 'WIN_2000' Or @OSVersion = 'WIN_2003' Or @OSVersion = 'WIN_XP' Or @OSVersion = 'WIN_XPe' Then
        $OS = 'V-'
    EndIf
;~ ConsoleWrite($OS & @CRLF)
    Return $OS
EndFunc   ;==>_OsDetect = 'WIN_10' Then
                        Run('ms-settings:windowsupdate') ; Windows 10
                    Else
                        ShellExecuteWait('wuapp.exe') ; Vista up to 8.1
                        Sleep(20)
                    EndIf
                EndIf
                
                
Func _OsDetect()
    Local $OS = 'V+'
    If @OSVersion = 'WIN_2000' Or @OSVersion = 'WIN_2003' Or @OSVersion = 'WIN_XP' Or @OSVersion = 'WIN_XPe' Then
        $OS = 'V-'
    EndIf
;~ ConsoleWrite($OS & @CRLF)
    Return $OS
EndFunc   ;==>_OsDetect

Remember to replace 1234 with the build no. of Windows 10, TD :)


AutoIt.4.Life Clubrooms - Life is like a Donut (secret key)

Spoiler

My contributions to the AutoIt Community

Some messages & Apologizes:

If I hurt you, Please accept my apologies, I never (regardless of the situation) mean to hurt anybody!!!

Also, I am very busy with my project so I will appear in the last row of the online list, if you want to contact me: Email@TheDcoder.xyz

Or you can have a nice chat with me in freenode, I use the same nick on freenode too!

3fHNZJ.gif

PLEASE JOIN ##AutoIt AND HELP THE IRC AUTOIT COMMUNITY!

Share this post


Link to post
Share on other sites

Couldn't this be the result of the default manifest issue described here?

Share this post


Link to post
Share on other sites

I'm currently trying to narrow  this down

I've reinstalled AutoIt and Scite just to be sure

My main large script compiled shows WIN_81 but a test script with nothing in it but the check shows WIN_10 so ive got to find out what's causing the weirdness, i don't use pragma at all in any of my scripts.

If i find what is the problem ill report back

Share this post


Link to post
Share on other sites

Have you tried downloading the latest AutoItWrapper (beta most preferably)? Maybe you ResHacker to grab the manifest file and post here.


_AdapterConnections()_AlwaysRun()_AppMon()_AppMonEx()_BinaryBin()_CheckMsgBox()_CmdLineRaw()_ContextMenu()_ConvertLHWebColor()/_ConvertSHWebColor()_DesktopDimensions()_DisplayPassword()_DotNet_Load()/_DotNet_Unload()_Fibonacci()_FileCompare()_FileCompareContents()_FileNameByHandle()_FilePrefix/SRE()_FindInFile()_GetBackgroundColor()/_SetBackgroundColor()_GetConrolID()_GetCtrlClass()_GetDirectoryFormat()_GetDriveMediaType()_GetFilename()/_GetFilenameExt()_GetHardwareID()_GetIP()_GetIP_Country()_GetOSLanguage()_GetSavedSource()_GetStringSize()_GetSystemPaths()_GetURLImage()_GIFImage()_GoogleWeather()_GUICtrlCreateGroup()_GUICtrlListBox_CreateArray()_GUICtrlListView_CreateArray()_GUICtrlListView_SaveCSV()_GUICtrlListView_SaveHTML()_GUICtrlListView_SaveTxt()_GUICtrlListView_SaveXML()_GUICtrlMenu_Recent()_GUICtrlMenu_SetItemImage()_GUICtrlTreeView_CreateArray()_GUIDisable()_GUIImageList_SetIconFromHandle()_GUIRegisterMsg()_GUISetIcon()_Icon_Clear()/_Icon_Set()_IdleTime()_InetGet()_InetGetGUI()_InetGetProgress()_IPDetails()_IsFileOlder()_IsGUID()_IsHex()_IsPalindrome()_IsRegKey()_IsStringRegExp()_IsSystemDrive()_IsUPX()_IsValidType()_IsWebColor()_Language()_Log()_MicrosoftInternetConnectivity()_MSDNDataType()_PathFull/GetRelative/Split()_PathSplitEx()_PrintFromArray()_ProgressSetMarquee()_ReDim()_RockPaperScissors()/_RockPaperScissorsLizardSpock()_ScrollingCredits_SelfDelete()_SelfRename()_SelfUpdate()_SendTo()_ShellAll()_ShellFile()_ShellFolder()_SingletonHWID()_SingletonPID()_Startup()_StringCompact()_StringIsValid()_StringRegExpMetaCharacters()_StringReplaceWholeWord()_StringStripChars()_Temperature()_TrialPeriod()_UKToUSDate()/_USToUKDate()_WinAPI_Create_CTL_CODE()_WinAPI_CreateGUID()_WMIDateStringToDate()/_DateToWMIDateString()Au3 script parsingAutoIt SearchAutoIt3 PortableAutoIt3WrapperToPragmaAutoItWinGetTitle()/AutoItWinSetTitle()CodingDirToHTML5FileInstallrFileReadLastChars()GeoIP databaseGUI - Only Close ButtonGUI ExamplesGUICtrlDeleteImage()GUICtrlGetBkColor()GUICtrlGetStyle()GUIEventsGUIGetBkColor()Int_Parse() & Int_TryParse()IsISBN()LockFile()Mapping CtrlIDsOOP in AutoItParseHeadersToSciTE()PasswordValidPasteBinPosts Per DayPreExpandProtect GlobalsQueue()Resource UpdateResourcesExSciTE JumpSettings INISHELLHOOKShunting-YardSignature CreatorStack()Stopwatch()StringAddLF()/StringStripLF()StringEOLToCRLF()VSCROLLWM_COPYDATAMore Examples...

Updated: 04/09/2015

Share this post


Link to post
Share on other sites

AutoIt.4.Life Clubrooms - Life is like a Donut (secret key)

Spoiler

My contributions to the AutoIt Community

Some messages & Apologizes:

If I hurt you, Please accept my apologies, I never (regardless of the situation) mean to hurt anybody!!!

Also, I am very busy with my project so I will appear in the last row of the online list, if you want to contact me: Email@TheDcoder.xyz

Or you can have a nice chat with me in freenode, I use the same nick on freenode too!

3fHNZJ.gif

PLEASE JOIN ##AutoIt AND HELP THE IRC AUTOIT COMMUNITY!

Share this post


Link to post
Share on other sites

https://www.autoitscript.com/site/autoit/downloads/ - Big red button, can't miss it.


_AdapterConnections()_AlwaysRun()_AppMon()_AppMonEx()_BinaryBin()_CheckMsgBox()_CmdLineRaw()_ContextMenu()_ConvertLHWebColor()/_ConvertSHWebColor()_DesktopDimensions()_DisplayPassword()_DotNet_Load()/_DotNet_Unload()_Fibonacci()_FileCompare()_FileCompareContents()_FileNameByHandle()_FilePrefix/SRE()_FindInFile()_GetBackgroundColor()/_SetBackgroundColor()_GetConrolID()_GetCtrlClass()_GetDirectoryFormat()_GetDriveMediaType()_GetFilename()/_GetFilenameExt()_GetHardwareID()_GetIP()_GetIP_Country()_GetOSLanguage()_GetSavedSource()_GetStringSize()_GetSystemPaths()_GetURLImage()_GIFImage()_GoogleWeather()_GUICtrlCreateGroup()_GUICtrlListBox_CreateArray()_GUICtrlListView_CreateArray()_GUICtrlListView_SaveCSV()_GUICtrlListView_SaveHTML()_GUICtrlListView_SaveTxt()_GUICtrlListView_SaveXML()_GUICtrlMenu_Recent()_GUICtrlMenu_SetItemImage()_GUICtrlTreeView_CreateArray()_GUIDisable()_GUIImageList_SetIconFromHandle()_GUIRegisterMsg()_GUISetIcon()_Icon_Clear()/_Icon_Set()_IdleTime()_InetGet()_InetGetGUI()_InetGetProgress()_IPDetails()_IsFileOlder()_IsGUID()_IsHex()_IsPalindrome()_IsRegKey()_IsStringRegExp()_IsSystemDrive()_IsUPX()_IsValidType()_IsWebColor()_Language()_Log()_MicrosoftInternetConnectivity()_MSDNDataType()_PathFull/GetRelative/Split()_PathSplitEx()_PrintFromArray()_ProgressSetMarquee()_ReDim()_RockPaperScissors()/_RockPaperScissorsLizardSpock()_ScrollingCredits_SelfDelete()_SelfRename()_SelfUpdate()_SendTo()_ShellAll()_ShellFile()_ShellFolder()_SingletonHWID()_SingletonPID()_Startup()_StringCompact()_StringIsValid()_StringRegExpMetaCharacters()_StringReplaceWholeWord()_StringStripChars()_Temperature()_TrialPeriod()_UKToUSDate()/_USToUKDate()_WinAPI_Create_CTL_CODE()_WinAPI_CreateGUID()_WMIDateStringToDate()/_DateToWMIDateString()Au3 script parsingAutoIt SearchAutoIt3 PortableAutoIt3WrapperToPragmaAutoItWinGetTitle()/AutoItWinSetTitle()CodingDirToHTML5FileInstallrFileReadLastChars()GeoIP databaseGUI - Only Close ButtonGUI ExamplesGUICtrlDeleteImage()GUICtrlGetBkColor()GUICtrlGetStyle()GUIEventsGUIGetBkColor()Int_Parse() & Int_TryParse()IsISBN()LockFile()Mapping CtrlIDsOOP in AutoItParseHeadersToSciTE()PasswordValidPasteBinPosts Per DayPreExpandProtect GlobalsQueue()Resource UpdateResourcesExSciTE JumpSettings INISHELLHOOKShunting-YardSignature CreatorStack()Stopwatch()StringAddLF()/StringStripLF()StringEOLToCRLF()VSCROLLWM_COPYDATAMore Examples...

Updated: 04/09/2015

Share this post


Link to post
Share on other sites

https://www.autoitscript.com/site/autoit/downloads/ - Big red button, can't miss it.

Thats the one why is the big red button not available on the forum menus at top?

Share this post


Link to post
Share on other sites

Ok i've installed the beta etc

Main script compiled Normal or Beta shows WIN_81 4000 lines approx and accessed like this

Case $T2WinUpdatesButton
                MsgBox(64, 'OS Check', @OSVersion)
                If $OS = 'V-' Then
                    ShellExecuteWait('wuauclt.exe') ; XP WinUpdates
                    Sleep(20)
                Else
                    If @OSVersion = 'WIN_10' Then
                        ShellExecute('ms-settings:windowsupdate')
                    Else
                        ShellExecuteWait('wuapp.exe') ; Vista and above WinUpdates
                        Sleep(20)
                    EndIf
                EndIf

And fails with wuapp.exe cannot be found error because its changed in win 10

This script compiled Normal or Beta shows WIN_10

#Region ;**** Directives created by AutoIt3Wrapper_GUI ****
#AutoIt3Wrapper_res_requestedExecutionLevel=requireAdministrator
#EndRegion ;**** Directives created by AutoIt3Wrapper_GUI ****
#cs ----------------------------------------------------------------------------
    AutoIt Version: 3.3.10.2
    Author:         Chimaera
    Script Function: No Resize GUI
#ce ----------------------------------------------------------------------------
#include <GUIConstantsEx.au3>
#include <WindowsConstants.au3>
; ------------------------------------------------------------------------------
;~ #RequireAdmin
; ------------------------------------------------------------------------------
Global $OS

$GUI_Start = GUICreate("No Resize GUI", 500, 500, -1, -1, BitXOR($GUI_SS_DEFAULT_GUI, $WS_MINIMIZEBOX))
    Local $ButtonTest = GUICtrlCreateButton('Test', 60, 287, 145, 145)


GUISetState()


While 1
    $nMsg = GUIGetMsg()
    Switch $nMsg
        Case $GUI_EVENT_CLOSE
            Exit
        Case $ButtonTest
                MsgBox(64, 'OS Check', @OSVersion)
                If $OS = 'V-' Then
                    ShellExecuteWait('wuauclt.exe') ; XP WinUpdates
                    Sleep(20)
                Else
                    If @OSVersion = 'WIN_10' Then
                        ShellExecute('ms-settings:windowsupdate')
                    Else
                        ShellExecuteWait('wuapp.exe') ; Vista and above WinUpdates
                        Sleep(20)
                    EndIf
                EndIf
;~      Case

    EndSwitch
WEnd

Func _OsDetect()
    Local $OS = 'V+'
    If @OSVersion = 'WIN_2000' Or @OSVersion = 'WIN_2003' Or @OSVersion = 'WIN_XP' Or @OSVersion = 'WIN_XPe' Then
        $OS = 'V-'
    EndIf
;~ ConsoleWrite($OS & @CRLF)
    Return $OS
EndFunc   ;==>_OsDetect

I may have to pull apart the big script to find whats causing this

Im assuming that the osversion doesn't depend on any other scripts that are included with autoit

Share this post


Link to post
Share on other sites

@OSVersion is script agnostic. It only pulls the version number from the OS using a particular Windows API. So if you're running in "compatibility" mode, then the API will return the version you have specified to run as.


_AdapterConnections()_AlwaysRun()_AppMon()_AppMonEx()_BinaryBin()_CheckMsgBox()_CmdLineRaw()_ContextMenu()_ConvertLHWebColor()/_ConvertSHWebColor()_DesktopDimensions()_DisplayPassword()_DotNet_Load()/_DotNet_Unload()_Fibonacci()_FileCompare()_FileCompareContents()_FileNameByHandle()_FilePrefix/SRE()_FindInFile()_GetBackgroundColor()/_SetBackgroundColor()_GetConrolID()_GetCtrlClass()_GetDirectoryFormat()_GetDriveMediaType()_GetFilename()/_GetFilenameExt()_GetHardwareID()_GetIP()_GetIP_Country()_GetOSLanguage()_GetSavedSource()_GetStringSize()_GetSystemPaths()_GetURLImage()_GIFImage()_GoogleWeather()_GUICtrlCreateGroup()_GUICtrlListBox_CreateArray()_GUICtrlListView_CreateArray()_GUICtrlListView_SaveCSV()_GUICtrlListView_SaveHTML()_GUICtrlListView_SaveTxt()_GUICtrlListView_SaveXML()_GUICtrlMenu_Recent()_GUICtrlMenu_SetItemImage()_GUICtrlTreeView_CreateArray()_GUIDisable()_GUIImageList_SetIconFromHandle()_GUIRegisterMsg()_GUISetIcon()_Icon_Clear()/_Icon_Set()_IdleTime()_InetGet()_InetGetGUI()_InetGetProgress()_IPDetails()_IsFileOlder()_IsGUID()_IsHex()_IsPalindrome()_IsRegKey()_IsStringRegExp()_IsSystemDrive()_IsUPX()_IsValidType()_IsWebColor()_Language()_Log()_MicrosoftInternetConnectivity()_MSDNDataType()_PathFull/GetRelative/Split()_PathSplitEx()_PrintFromArray()_ProgressSetMarquee()_ReDim()_RockPaperScissors()/_RockPaperScissorsLizardSpock()_ScrollingCredits_SelfDelete()_SelfRename()_SelfUpdate()_SendTo()_ShellAll()_ShellFile()_ShellFolder()_SingletonHWID()_SingletonPID()_Startup()_StringCompact()_StringIsValid()_StringRegExpMetaCharacters()_StringReplaceWholeWord()_StringStripChars()_Temperature()_TrialPeriod()_UKToUSDate()/_USToUKDate()_WinAPI_Create_CTL_CODE()_WinAPI_CreateGUID()_WMIDateStringToDate()/_DateToWMIDateString()Au3 script parsingAutoIt SearchAutoIt3 PortableAutoIt3WrapperToPragmaAutoItWinGetTitle()/AutoItWinSetTitle()CodingDirToHTML5FileInstallrFileReadLastChars()GeoIP databaseGUI - Only Close ButtonGUI ExamplesGUICtrlDeleteImage()GUICtrlGetBkColor()GUICtrlGetStyle()GUIEventsGUIGetBkColor()Int_Parse() & Int_TryParse()IsISBN()LockFile()Mapping CtrlIDsOOP in AutoItParseHeadersToSciTE()PasswordValidPasteBinPosts Per DayPreExpandProtect GlobalsQueue()Resource UpdateResourcesExSciTE JumpSettings INISHELLHOOKShunting-YardSignature CreatorStack()Stopwatch()StringAddLF()/StringStripLF()StringEOLToCRLF()VSCROLLWM_COPYDATAMore Examples...

Updated: 04/09/2015

Share this post


Link to post
Share on other sites

No its a standard windows 8.1 brand new laptop upgraded to windows 10 straight out the box

I just put

MsgBox(64, 'OS Check', @OSVersion)

right at the top of my big script before anything else and it shows WIN_81 and thats before anything else loads so i dont know what to say with that.

Im going to have to remake it one piece at a time until i find the problem, leave it with me

Share this post


Link to post
Share on other sites

#18 ·  Posted (edited)

I understand, but are you familiar with compatibility mode for executables? I suspect your manifest file is set to run the executable as though it's on Windows 8.1 and not 10, which is why @OSVersion shows 8.1. This is why I have asked you to use the likes of ResHacker to grab the manifest file to see if it is exclusively set to run in 8.1. There was a bug in AutoItWrapper whereby it was set to 8.1, but Jos updated this, hence why you should re-download the beta of S4A3 OR just compile with Au2Exe directly. Have you tried that? Instead compiling that MsgBox snippet, head straight to Au2Exe (or whatever it's called)

Edited by guinness

_AdapterConnections()_AlwaysRun()_AppMon()_AppMonEx()_BinaryBin()_CheckMsgBox()_CmdLineRaw()_ContextMenu()_ConvertLHWebColor()/_ConvertSHWebColor()_DesktopDimensions()_DisplayPassword()_DotNet_Load()/_DotNet_Unload()_Fibonacci()_FileCompare()_FileCompareContents()_FileNameByHandle()_FilePrefix/SRE()_FindInFile()_GetBackgroundColor()/_SetBackgroundColor()_GetConrolID()_GetCtrlClass()_GetDirectoryFormat()_GetDriveMediaType()_GetFilename()/_GetFilenameExt()_GetHardwareID()_GetIP()_GetIP_Country()_GetOSLanguage()_GetSavedSource()_GetStringSize()_GetSystemPaths()_GetURLImage()_GIFImage()_GoogleWeather()_GUICtrlCreateGroup()_GUICtrlListBox_CreateArray()_GUICtrlListView_CreateArray()_GUICtrlListView_SaveCSV()_GUICtrlListView_SaveHTML()_GUICtrlListView_SaveTxt()_GUICtrlListView_SaveXML()_GUICtrlMenu_Recent()_GUICtrlMenu_SetItemImage()_GUICtrlTreeView_CreateArray()_GUIDisable()_GUIImageList_SetIconFromHandle()_GUIRegisterMsg()_GUISetIcon()_Icon_Clear()/_Icon_Set()_IdleTime()_InetGet()_InetGetGUI()_InetGetProgress()_IPDetails()_IsFileOlder()_IsGUID()_IsHex()_IsPalindrome()_IsRegKey()_IsStringRegExp()_IsSystemDrive()_IsUPX()_IsValidType()_IsWebColor()_Language()_Log()_MicrosoftInternetConnectivity()_MSDNDataType()_PathFull/GetRelative/Split()_PathSplitEx()_PrintFromArray()_ProgressSetMarquee()_ReDim()_RockPaperScissors()/_RockPaperScissorsLizardSpock()_ScrollingCredits_SelfDelete()_SelfRename()_SelfUpdate()_SendTo()_ShellAll()_ShellFile()_ShellFolder()_SingletonHWID()_SingletonPID()_Startup()_StringCompact()_StringIsValid()_StringRegExpMetaCharacters()_StringReplaceWholeWord()_StringStripChars()_Temperature()_TrialPeriod()_UKToUSDate()/_USToUKDate()_WinAPI_Create_CTL_CODE()_WinAPI_CreateGUID()_WMIDateStringToDate()/_DateToWMIDateString()Au3 script parsingAutoIt SearchAutoIt3 PortableAutoIt3WrapperToPragmaAutoItWinGetTitle()/AutoItWinSetTitle()CodingDirToHTML5FileInstallrFileReadLastChars()GeoIP databaseGUI - Only Close ButtonGUI ExamplesGUICtrlDeleteImage()GUICtrlGetBkColor()GUICtrlGetStyle()GUIEventsGUIGetBkColor()Int_Parse() & Int_TryParse()IsISBN()LockFile()Mapping CtrlIDsOOP in AutoItParseHeadersToSciTE()PasswordValidPasteBinPosts Per DayPreExpandProtect GlobalsQueue()Resource UpdateResourcesExSciTE JumpSettings INISHELLHOOKShunting-YardSignature CreatorStack()Stopwatch()StringAddLF()/StringStripLF()StringEOLToCRLF()VSCROLLWM_COPYDATAMore Examples...

Updated: 04/09/2015

Share this post


Link to post
Share on other sites

Just run the script you shown from SciTE and show me all the SciTE console output so we can see what is happening.

Jos


Visit the SciTE4AutoIt3 Download page for the latest versions        Beta files                                                          Forum Rules
 
Live for the present,
Dream of the future,
Learn from the past.
  :)

Share this post


Link to post
Share on other sites

I understand, but are you familiar with compatibility mode for executables? I suspect your manifest file is set to run the executable as though it's on Windows 8.1 and not 10, which is why @OSVersion shows 8.1. This is why I have asked you to use the likes of ResHacker to grab the manifest file to see if it is exclusively set to run in 8.1. There was a bug in AutoItWrapper whereby it was set to 8.1, but Jos updated this, hence why you should re-download the beta of S4A3 OR just compile with Au2Exe directly. Have you tried that? Instead compiling that MsgBox snippet, head straight to Au2Exe (or whatever it's called)

Im not familar with manifest files are they part of AutoIt? never used Reshacker either

So are we saying ive saved my exe with some kind of error?

Just run the script you shown from SciTE and show me all the SciTE console output so we can see what is happening.

Jos

Here you go

Weird thing i copied all my install to guinness AutoIt Portable and ran it as you can see below and all tests came back WIN_10 so i must have a faulty file somewhere

even though i reinstalled Autoit /Scite and Beta fresh today

Large script beta
>"F:\AutoIt Portable\App\SciTE\..\AutoIt3.exe" "F:\AutoIt Portable\App\SciTE\AutoIt3Wrapper\AutoIt3Wrapper.au3" /run /beta /ErrorStdOut /in "F:\#   Tailored\#  Tech Toolz Code\##  TS Toolz 2015v1.au3" /UserParams    
+>16:02:25 Starting AutoIt3Wrapper v.15.729.1555.1 SciTE v.3.5.4.0   Keyboard:00000809  OS:WIN_10/  CPU:X64 OS:X64    Environment(Language:0809)
+>         SciTEDir => F:\AutoIt Portable\App\SciTE   UserDir => F:\AutoIt Portable\App\SciTE\AutoIt3Wrapper
>Running AU3Check (3.3.15.0)  params:-d -w 1 -w 2 -w 3 -w- 4 -w 5 -w 6 -w- 7  from:F:\AutoIt Portable\App\Beta  input:F:\#   Tailored\#  Tech Toolz Code\##  TS Toolz 2015v1.au3
+>16:02:28 AU3Check ended.rc:0
>Running:(3.3.15.0):F:\AutoIt Portable\App\Beta\autoit3_x64.exe "F:\#   Tailored\#  Tech Toolz Code\##  TS Toolz 2015v1.au3"    
--> Press Ctrl+Alt+Break to Restart or Ctrl+Break to Stop
+>16:03:41 AutoIt3.exe ended.rc:0
+>16:03:41 AutoIt3Wrapper Finished.
>Exit code: 0    Time: 79.27
---------------------------------------------------------------------------------
small test script beta
>"F:\AutoIt Portable\App\SciTE\..\AutoIt3.exe" "F:\AutoIt Portable\App\SciTE\AutoIt3Wrapper\AutoIt3Wrapper.au3" /run /beta /ErrorStdOut /in "F:\#   Tailored\#  Tech Toolz Code\Toolz\Win Updates including 10\test2.au3" /UserParams    
+>16:05:09 Starting AutoIt3Wrapper v.15.729.1555.1 SciTE v.3.5.4.0   Keyboard:00000809  OS:WIN_10/  CPU:X64 OS:X64    Environment(Language:0809)
+>         SciTEDir => F:\AutoIt Portable\App\SciTE   UserDir => F:\AutoIt Portable\App\SciTE\AutoIt3Wrapper
>Running AU3Check (3.3.15.0)  from:F:\AutoIt Portable\App\Beta  input:F:\#   Tailored\#  Tech Toolz Code\Toolz\Win Updates including 10\test2.au3
+>16:05:09 AU3Check ended.rc:0
>Running:(3.3.15.0):F:\AutoIt Portable\App\Beta\autoit3_x64.exe "F:\#   Tailored\#  Tech Toolz Code\Toolz\Win Updates including 10\test2.au3"    
--> Press Ctrl+Alt+Break to Restart or Ctrl+Break to Stop
+>16:05:15 AutoIt3.exe ended.rc:0
+>16:05:15 AutoIt3Wrapper Finished.
>Exit code: 0    Time: 7.388

---------------------------------------------------------------------------------
large script non beta
>"F:\AutoIt Portable\App\SciTE\..\AutoIt3.exe" "F:\AutoIt Portable\App\SciTE\AutoIt3Wrapper\AutoIt3Wrapper.au3" /run /prod /ErrorStdOut /in "F:\#   Tailored\#  Tech Toolz Code\##  TS Toolz 2015v1.au3" /UserParams    
+>16:07:30 Starting AutoIt3Wrapper v.15.729.1555.1 SciTE v.3.5.4.0   Keyboard:00000809  OS:WIN_10/  CPU:X64 OS:X64    Environment(Language:0809)
+>         SciTEDir => F:\AutoIt Portable\App\SciTE   UserDir => F:\AutoIt Portable\App\SciTE\AutoIt3Wrapper
>Running AU3Check (3.3.14.1)  params:-d -w 1 -w 2 -w 3 -w- 4 -w 5 -w 6 -w- 7  from:F:\AutoIt Portable\App  input:F:\#   Tailored\#  Tech Toolz Code\##  TS Toolz 2015v1.au3
+>16:07:34 AU3Check ended.rc:0
>Running:(3.3.14.1):F:\AutoIt Portable\App\autoit3_x64.exe "F:\#   Tailored\#  Tech Toolz Code\##  TS Toolz 2015v1.au3"    
--> Press Ctrl+Alt+Break to Restart or Ctrl+Break to Stop
+>16:07:54 AutoIt3.exe ended.rc:0
+>16:07:54 AutoIt3Wrapper Finished.
>Exit code: 0    Time: 24.57

---------------------------------------------------------------------------------
small script non beta
>"F:\AutoIt Portable\App\SciTE\..\AutoIt3.exe" "F:\AutoIt Portable\App\SciTE\AutoIt3Wrapper\AutoIt3Wrapper.au3" /run /prod /ErrorStdOut /in "F:\#   Tailored\#  Tech Toolz Code\Toolz\Win Updates including 10\test2.au3" /UserParams    
+>16:06:32 Starting AutoIt3Wrapper v.15.729.1555.1 SciTE v.3.5.4.0   Keyboard:00000809  OS:WIN_10/  CPU:X64 OS:X64    Environment(Language:0809)
+>         SciTEDir => F:\AutoIt Portable\App\SciTE   UserDir => F:\AutoIt Portable\App\SciTE\AutoIt3Wrapper
>Running AU3Check (3.3.14.1)  from:F:\AutoIt Portable\App  input:F:\#   Tailored\#  Tech Toolz Code\Toolz\Win Updates including 10\test2.au3
+>16:06:33 AU3Check ended.rc:0
>Running:(3.3.14.1):F:\AutoIt Portable\App\autoit3_x64.exe "F:\#   Tailored\#  Tech Toolz Code\Toolz\Win Updates including 10\test2.au3"    
--> Press Ctrl+Alt+Break to Restart or Ctrl+Break to Stop
+>16:06:40 AutoIt3.exe ended.rc:0
+>16:06:40 AutoIt3Wrapper Finished.
>Exit code: 0    Time: 9.314

Share this post


Link to post
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!


Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.


Sign In Now