Jump to content
Sign in to follow this  
Jewtus

Issue with updating autoit

Recommended Posts

$olApp = ObjCreate("Outlook.Application")
                $olMailItem = 0
                $objMail = $olApp.CreateItem($olMailItem)
                $objMail.Save
                With $objMail
                    .To = ("My@email.com")
                    .Subject = ("HELP")
                    .HTMLBody = ("this is a test")
                    .Display
                EndWith
                $oOApp=0

This code use to work for me, but now that I've updated to the newest version of autoit and SCITE I get the following error:

 

"C:SourcesNewTool (autoit based)BulkSearchBulkSearchGUI.au3"(187,7) : error: missing separator character before keyword.

.To
 
Anyone know how to fix this?

 

Share this post


Link to post
Share on other sites

Use the latest Beta version of AutoIt. IIRC it is a bug with Au3Check whcih is resolved in the latest Beta.


My UDFs and Tutorials:

Spoiler

UDFs:
Active Directory (NEW 2019-08-19 - Version 1.4.13.0) - Download - General Help & Support - Example Scripts - Wiki
OutlookEX (NEW 2019-07-24 - Version 1.3.6.0) - Download - General Help & Support - Example Scripts - Wiki
Outlook Tools (NEW 2019-07-22 - Version 0.6.0.0) - Download - General Help & Support - Wiki
ExcelChart (2017-07-21 - Version 0.4.0.1) - Download - General Help & Support - Example Scripts
PowerPoint (2017-06-06 - Version 0.0.5.0) - Download - General Help & Support
Excel - Example Scripts - Wiki
Word - Wiki
 
Tutorials:

ADO - Wiki

 

Share this post


Link to post
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
Sign in to follow this  

×
×
  • Create New...