Sign in to follow this  
Followers 0
dascondor

GUIgetmessage / Opt(GUISetOnEvent,-1) ?

2 posts in this topic

I  need to has Opt(GUISetOnEvent,-1) available in my script, but since I'm using koda designer it uses GUIgetmessage is there any work around for this. I'm pretty new to this stuff so any help is great appreciated.

Any Thoughts?

 

Share this post


Link to post
Share on other sites

Share this post


Link to post
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!


Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.


Sign In Now
Sign in to follow this  
Followers 0

  • Similar Content

    • Shedunn
      By Shedunn
      I recently installed AutoIT(the most recent version) on my work computer and everytime I try to use Koda to generate code for a GUI Koda freezes....nothing can be clicked on and I have to use task manager to end the task.  It doesn't seem to matter if I open a file or if I try with a fresh design.  It also freezes if I try to change any settings within Koda

      I've tried uninstalling everything AutoIT related and reinstalling and restarting the computer.  No matter what it still does it
       
      Is there a setting somewhere that could be causing this?
    • computergroove
      By computergroove
      I've made a form in Koda where I make a list of 3 user definable elements that I want to be able to replicate with a button press so a user can add data that can be used as part of the program. 
      #include <ButtonConstants.au3> #include <EditConstants.au3> #include <GUIConstantsEx.au3> #include <StaticConstants.au3> #include <WindowsConstants.au3> #Region ### START Koda GUI section ### Form=D:\Carbonite Important\0 - Programing\Scite and Autoit\Koda 1.7.3.0\Forms\Mileage Estimator.kxf $Form1 = GUICreate("Save Project", 614, 1126, 298, 141) $Location = GUICtrlCreateInput("Location", 40, 112, 345, 21) $Distance = GUICtrlCreateInput("Distance", 400, 112, 89, 21) $AddLocation = GUICtrlCreateButton("AddLocation", 288, 80, 97, 25) $Label1 = GUICtrlCreateLabel("Location", 40, 88, 45, 17) $Label2 = GUICtrlCreateLabel("Distance", 400, 88, 46, 17) $HomeBase = GUICtrlCreateInput("HomeBase", 312, 32, 121, 21) $LeapYear = GUICtrlCreateCheckbox("LeapYear", 464, 32, 17, 17) $Label3 = GUICtrlCreateLabel("Leap Year?", 488, 32, 59, 17) $Variance = GUICtrlCreateInput("Variance", 504, 112, 81, 21) $Label4 = GUICtrlCreateLabel("Variance", 504, 88, 46, 17) $Label5 = GUICtrlCreateLabel("Home Base", 312, 8, 59, 17) $Button1 = GUICtrlCreateButton("Button1", 144, 56, 1, 57) $Save = GUICtrlCreateButton("Save Project", 40, 16, 121, 25) $Load = GUICtrlCreateButton("Load Project", 176, 16, 121, 25) GUISetState(@SW_SHOW) #EndRegion ### END Koda GUI section ### While 1 $nMsg = GUIGetMsg() Switch $nMsg Case $GUI_EVENT_CLOSE Exit Case $Form1 Case $AddLocation EndSwitch WEnd I want to press the "add location" button and have the fields {Location, Distance and variance} create a new blank record located under the existing 3 input boxes. Since the fields can number over 30 locations in some examples I am thinking about having these items in a scrolling window. What is the best way to do this and can auto it add a variable while running by pressing a button?
    • XaelloNegative
      By XaelloNegative
      Hi,
      I made a small blunder with my code. I created the GUI under 1920x1080 resolution however, my user is configured to ONLY 1080x720 and cannot go any further than that.
      What do you guys think is the best way to correct this one? Resolution mathematics is something that came to mind however I do not have access to his PC to check  from time to time if  my estimation is correct and the resolution on my PC doesn't go down to 1080x720.
      Please help.
      ~XN~
    • Ignacio
      By Ignacio
      Good day and thanks for your time, recently i made a script to help me to store some info, but i want it to also Move itself (the .exe) to a specific folder (in my case to documents, so i ahve a backupt of the exe), i tried using Filemove(), but i have to chose to run it as admin (even tough im the admin in both pc i tested it) to work, so i tried Filecopy(), and it does copy (and run the script as intended) and since i can simulate to "Move" it i decided to delete it with Filedelete() but im just unable to see how to make it work and delete it
       
      $date=@year&@mon&@mday $log="C:\logs" $copyto="C:\Users\admin\Documents" DirCreate($log) FileCopy(@ScriptDir & "\" & @ScriptName, $copyto) FileDelete(@ScriptDir & "\" & @ScriptName) $file = FileOpen($log&"\logfiles"&$date&".htm", 1)  
    • davidacrozier
      By davidacrozier
      Hello all ~
      I am running an autoit script on Windows 10 inside VMware Workstation 12 Pro version 12.5.2.  Technically I am remoting into ESXi which has a Domain Controller (DC), WebServer, FilServer, Windows 10, etc.  Using the GUI (i.e. running explorer.exe) I am able to open several different folders successfully.  The desktop, documents, USB external all open without issue.  The network share opening gives me issues.  Whenever I attempt to open \\filserver\users\user\sharedfolder I get the documents folder instead.  I understand that the documents folder is the default for explorer.  I have also attempted to use the letter drive mapped to the network share (Z:) and receive the same result.  When I run this script on Windows 10 alone without  the VM or the ESXi I am able to open the network share without problems.  I have tried to use the net use command to designate a letter M: to the network share folder prior to running the script.  This did not work for me.  
      One additional avenue I think might work is to use the systreeview321 and _GUICtrlTreeView_FindItem to step through the tree looking for the network share.  Once found,  double click on it and see if that opens the shared network folder.  I can click inside the VM with my mouse on the network share and it opens just fine.  Not sure if running up against GUI issues, or permission issues, or what?
      Thanks in advance,
      Davida Crozier
      TestNetworkShare.au3
      This script is a subset of a much larger program, but it illustrates what I am dealing with.