Jump to content
Sign in to follow this  
232showtime

help with FF.au3

Recommended Posts

232showtime

getting error with this example:

#Include <FF.au3>

; trying to connect to a running FireFox with MozRepl on
If _FFConnect(Default, Default, 3000) Then
    ; open a page
    _FFOpenURL("http://www.google.com")
    Sleep(3000)
    ; disconnect from FireFox
    If _FFDisConnect() Then MsgBox(64, "", "Disconnected from FireFox!")
Else
    MsgBox(64, "", "Can't connect to FireFox!")
EndIf

_FFConnect: OS:    WIN_7 WIN32_NT 7601 Service Pack 1
_FFConnect: AutoIt:    3.3.12.0
_FFConnect: FF.au3:    0.6.0.1b-10
_FFConnect: IP:    127.0.0.1
_FFConnect: Port:    4242
_FFConnect: Delay:     2ms
_FFConnect ==> Timeout: TCPConnect Error: 10061
_FFConnect ==> General Error: Timeout: Can not connect to FireFox/MozRepl on: 127.0.0.1:4242

do i need to edit the host file? or edit network settings on FF???


ill get to that... i still need to learn and understand a lot of codes graduated.gif

Correct answer, learn to walk before you take on that marathon.

Share this post


Link to post
Share on other sites
water

Is MozRepl installed and activated?


My UDFs and Tutorials:

Spoiler

UDFs:
Active Directory (NEW 2018-06-01 - Version 1.4.9.0) - Download - General Help & Support - Example Scripts - Wiki
OutlookEX (2018-01-27 - Version 1.3.3.1) - Download - General Help & Support - Example Scripts - Wiki
ExcelChart (2015-04-01 - Version 0.4.0.0) - Download - General Help & Support - Example Scripts
Excel - Example Scripts - Wiki
Word - Wiki
PowerPoint (2015-06-06 - Version 0.0.5.0) - Download - General Help & Support

Tutorials:
ADO - Wiki

 

Share this post


Link to post
Share on other sites
232showtime

Is MozRepl installed and activated?

I have mozrep add on in FF but i dont know if it is running, how do i check?

edit:mozrep addon is enabled...

Edited by 232showtime

ill get to that... i still need to learn and understand a lot of codes graduated.gif

Correct answer, learn to walk before you take on that marathon.

Share this post


Link to post
Share on other sites
water

Which version of MozRepl do you run?

  • Like 1

My UDFs and Tutorials:

Spoiler

UDFs:
Active Directory (NEW 2018-06-01 - Version 1.4.9.0) - Download - General Help & Support - Example Scripts - Wiki
OutlookEX (2018-01-27 - Version 1.3.3.1) - Download - General Help & Support - Example Scripts - Wiki
ExcelChart (2015-04-01 - Version 0.4.0.0) - Download - General Help & Support - Example Scripts
Excel - Example Scripts - Wiki
Word - Wiki
PowerPoint (2015-06-06 - Version 0.0.5.0) - Download - General Help & Support

Tutorials:
ADO - Wiki

 

Share this post


Link to post
Share on other sites
232showtime

 its working now thanks, but do i need to start mozrep everytime I open FF???


ill get to that... i still need to learn and understand a lot of codes graduated.gif

Correct answer, learn to walk before you take on that marathon.

Share this post


Link to post
Share on other sites
water

No. I activated it once and it is running just fine now.

  • Like 1

My UDFs and Tutorials:

Spoiler

UDFs:
Active Directory (NEW 2018-06-01 - Version 1.4.9.0) - Download - General Help & Support - Example Scripts - Wiki
OutlookEX (2018-01-27 - Version 1.3.3.1) - Download - General Help & Support - Example Scripts - Wiki
ExcelChart (2015-04-01 - Version 0.4.0.0) - Download - General Help & Support - Example Scripts
Excel - Example Scripts - Wiki
Word - Wiki
PowerPoint (2015-06-06 - Version 0.0.5.0) - Download - General Help & Support

Tutorials:
ADO - Wiki

 

Share this post


Link to post
Share on other sites
careca

You can always go to

about:config

and check for:

extensions.mozrepl.autoStart = true

Edited by careca

Spoiler

Paster - Main function is to paste text, but has more functions. (No longer mantained, switched to String Trigger)

OpenW - Open With... alternative, Open any file with any application, set it's icon, set application as default.

Renamer - Rename files and folders, remove portions of text from the filename etc.

GPO Tool - Export/Import Group policy settings.

BeatsPlayer - Music player.

Params Tool - Right click an exe to see it's parameters or execute them.

String Trigger - Triggers pasting text or applications or internet links on specific strings.

Regedit Control - Registry browsing history, quickly jump into any saved key.

Time4Shutdown - Write the time for shutdown in minutes.

Power Profiles Tool - Set a profile as active, delete, duplicate, export and import.

Firefox Profile Backup - Backup/restore previously saved profile.

Finished Task Shutdown - Shuts down pc when specified window/Wndl/process closes.

NetworkSpeedShutdown - Shuts down pc if download speed goes under "X" Kb/s.

IUIAutomation - Topic with framework and examples

Au3Record.exe

Share this post


Link to post
Share on other sites
232showtime

Thanks all...

:ILA2: :ILA2: :ILA2:


ill get to that... i still need to learn and understand a lot of codes graduated.gif

Correct answer, learn to walk before you take on that marathon.

Share this post


Link to post
Share on other sites
Krzysztof

I see there are a lot of troubles with FF.au3 file together with MozRepl. My situation is not an exception. By the way, if there is such situation with many similar problems and similar topics about them, is it better to create another new topic or add new problem to the old topic? (On different forums rule is different, so I ask about it).

Yesterday I installed newest version of Firefox and MozRepl 1.1.2. In Menu-Add-ons on Firefox, the MozRepl is switched on. So I begun to write a simple code like this one:

#include <FF.au3>
_FFStart("https://www.google.com") ; Line works fine, Google are loaded.

If _FFIsConnected() Then
    _FFOpenURL("https://www.autoitscript.com/site/") ; Nothing happens. Firefox has still Google loaded.
EndIf

_FFStart line works fine in every time, but any lines below are ignored, no matter there is _FFOpenURL or _FFObjGet, etc. Could You plese help me?

During execution of above code I receive the following information in the window of SciTE editor:

 

>"C:\Program Files\AutoIt3\SciTE\AutoIt3Wrapper\AutoIt3Wrapper.exe" /run /prod /ErrorStdOut /in "C:UsersKrzysztofDesktopa.au3" /UserParams    

+>11:27:51 Starting AutoIt3Wrapper v.14.801.2025.0 SciTE v.3.4.4.0   Keyboard:00000415  OS:WIN_VISTA/Service Pack 2  CPU:X64 OS:X86    Environment(Language:0415)
+>         SciTEDir => C:Program FilesAutoIt3SciTE   UserDir => C:UsersKrzysztofAppDataLocalAutoIt v3SciTEAutoIt3Wrapper   SCITE_USERHOME => C:UsersKrzysztofAppDataLocalAutoIt v3SciTE 
>Running AU3Check (3.3.12.0)  from:C:Program FilesAutoIt3  input:C:UsersKrzysztofDesktopa.au3
+>11:27:51 AU3Check ended.rc:0
>Running:(3.3.12.0):C:Program FilesAutoIt3autoit3.exe "C:UsersKrzysztofDesktopa.au3"    
--> Press Ctrl+Alt+Break to Restart or Ctrl+Break to Stop
__FFStartProcess: ""C:Program FilesMozilla Firefoxfirefox.exe" -new-window "https://www.google.com"  "-repl 4242 "
_FFConnect: OS: WIN_VISTA WIN32_NT 6002 Service Pack 2
_FFConnect: AutoIt: 3.3.12.0
_FFConnect: FF.au3: 0.6.0.1b-10
_FFConnect: IP: 127.0.0.1
_FFConnect: Port: 4242
_FFConnect: Delay: 2ms
 
Edited by Krzysztof

Share this post


Link to post
Share on other sites
Krzysztof

It is switched ON (I have checked it again to make sure), but I have no idea how to check if it is running.

Share this post


Link to post
Share on other sites
Krzysztof

Telnet command is not recognised on my computer. I have just downloaded and installed putty, but what have I do next with putty?

Share this post


Link to post
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
Sign in to follow this  

×